FAQ

Wat zijn de levertijden?
SchuumkeS is geen groot kledingbedrijf, maar een leuk project dat we als NEC-supporter zijn gestart. Daarnaast hebben we een baan, moeten we bier drinken en reizen we onze club overal achterna. Dat kost veel tijd. Wat we proberen te zeggen: ga er niet vanuit dat je bestelling direct de volgende dag wordt bezorgd. We hebben steeds meer op voorraad liggen. Maar anders gaan de toppers van DressMe aan de slag zodra jouw bestelling binnen is.

Kom je je bestelling ophalen? Dan kan dat doorgaans na een week. Wil je je kleding thuisbezorgd krijgen? Reken dan op een levertijd van tien werkdagen.

Kan ik mijn bestelling ophalen?
Jazeker, ophalen is zelfs gratis. Let er wel op dat dit pas mogelijk is nadat je bericht van ons hebt gehad dat je bestelling klaar ligt. Je kunt je bestelling ophalen bij:

Sportshop Richard Kregting
Paul Krugerstraat 109
6543 MT Nijmegen

Hoe kan ik betalen?
Als je een bestelling gaat afronden krijg je de keuze uit betalen via iDeal, Creditcard of via PayPal. Momenteel accepteren we nog geen andere betalingsmethoden.

Hoe vallen jullie producten?
Bij ieder product is een maattabel te vinden. Deze vind je onder het kopje ‘beschrijving’, onder de productfoto. Als je hier goed naar kijkt dan kan het bijna niet anders dan dat je de juiste maat bestelt.

Hoe kan ik een product terugsturen?
Vervelend om te horen dat een product toch niet helemaal bevalt. Of dat nou is omdat de maat niet goed is, het product beschadigd is, je het verkeerde hebt binnengekregen of omdat het gewoon niet aan je verwachtingen voldoet: terugsturen kan altijd.

Klik hier om je retourzending aan te melden.